Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Arnold Houwer

Arnold Houwer
Politieke partij
VSP
Adres
Bergfluiter 4
3435 AV Nieuwegein
Emailadres
a.houwer@nieuwegeinseraad.nl
Telefoonnummer
0623919236

Sinds 2008 woon ik in Nieuwegein in de wijk Doorslag, dicht bij ons mooie park Oudegein. Ik woonde voorheen in Bilthoven en had nooit verwacht in Nieuwegein te gaan wonen. Ik liep met mijn vrouw, met wie ik sinds 2005 gelukkig getrouwd ben, te wandelen met een van de kleinkinderen. Toen we ons huidige huis zagen waren we verkocht. Tot op de dag van vandaag hebben we nog geen minuut spijt gehad en wonen geweldig hier.


Ik ben mijn carrière begonnen in Amsterdam bij de sociale dienst van de gemeente Amsterdam. Daarna ben ik verhuisd naar Goes en heb ook daar bij sociale zaken gewerkt, ben daarnaast parttime docent sociale dienstverlening geweest en ben via de gemeente Heinkenszand in De Bilt/Bilthoven terecht gekomen.


 Hier ben ik jarenlang directeur geweest van de sociale dienst en ben ik nauw betrokken geweest bij de toenmalige sociale werkvoorziening.
Als vrijwilliger ben ik vele jaren actief geweest voor de vakbond, heb in het bestuur van de Kamer van Koophandel gezeten en heb me in het verleden ingezet voor de Vara.
De laatste jaren voor mijn pensionering heb ik gewerkt als interim manager binnensportaccomodaties bij de gemeente De Bilt en ik heb enkele jaren als zelfstandig manager gewerkt. Na mijn pensionering op mijn 57e levensjaar ben ik politiek actief geworden. Ik heb enkele jaren in de gemeenteraad van De Bilt gezeten tot mijn verhuizing naar Nieuwegein. Ook hier heb ik enkele jaren in de gemeenteraad gezeten voor de PvdA.


Na een periode van rust wilde ik weer iets voor de samenleving gaan betekenen en voelde me erg aangetrokken tot de lokale politiek. De keuze was voor mij makkelijk, de VSP . Enkele jaren ben ik voorzitter van het wijkplatform Doorslag geweest en ik heb gemerkt dat vooral de lokale partijen iets kunnen betekenen voor alle inwoners. Niet alleen voor de oudere inwoners maar zeker ook de jongeren. Ik wil me daar graag voor inzetten. Dicht bij de inwoners, weten wat er gebeurt en zonder nonsens snel en adequaat dingen kunnen regelen. Lokaal, daar zijn wij voor.

Stemgedrag

231 Stemmen, 96% voor
Onderwerp Datum Stem Uitslag