Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Sander Feenstra

Sander Feenstra
Politieke partij
VSP
Adres
Graaf Diederiklaan 31
3434 SR Nieuwegein
Emailadres
s.feenstra@nieuwegeinseraad.nl
Telefoonnummer
0657310980
Nevenfuncties
Eigenaar Feenstra's Software Services | Penningmeester Stichting Hemelvaartweekend

Mijn naam is Sander Feenstra en sinds mei 2019 draai ik mee bij de VSP. Begonnen als steunfractielid, maar sinds maart 2022 als raadslid. Geboren en getogen in Nieuwegein, voel ik mij erg betrokken bij onze stad en daarom lever ik mijn bijdrage in de lokale politiek. Naast mijn raadswerk werk ik ook als zelfstandige Software Developer, waar ik me focus op het bouwen van webapplicaties.


Samen met de VSP wil ik werken aan een Nieuwegein waar iedereen zich thuis kan voelen, jong EN oud. Ook moet het mogelijk zijn dat iedereen zich in de stad kan vermaken en dat de gemeente zo veel mogelijk kijkt op een divers recreatieaanbod. Daarnaast wil ik een brug slaan tussen de verschillende generaties, waarbij ik hoop dat Nieuwegeiners uiteindelijk meer naar elkaar zullen omkijken.


Het belangrijkste van het raadswerk is om op een constructieve manier sturing te geven aan het bestuur van de stad, maar ook keuzes te maken die in het algemeen belang van de Nieuwegeinse inwoners zijn. Dat kan lastig zijn, want het belang van de één is niet in het belang van de ander en dan zit er ook nog een verschil tussen het algemeen en het individueel belang. Daarom is het belangrijk om bewust te zijn van de mensen in de stad en wil ik via deze weg oproepen om met mij in contact te komen om uw ideeën, zorgen of opmerkingen te delen.

Stemgedrag

231 Stemmen, 85% voor
Onderwerp Datum Stem Uitslag