Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Tom Verhoeve

Tom Verhoeve
Politieke partij
D66
Adres
Graaf Rupertlaan 36
3434 RJ Nieuwegein
Emailadres
t.verhoeve@nieuwegeinseraad.nl
Telefoonnummer
06-19297545
Nevenfuncties
Programmamanager sustainability bij ABN-AMRO (B)

Ik ben ervan overtuigd dat we samen meer kunnen bereiken. Ik ben Tom Verhoeve, gelukkig getrouwd en vader van drie geweldige (en puberende) kinderen. Ik woon in Fokkesteeg met veel huisdieren. Naast mijn politieke activiteiten werk ik aan het vernieuwen van een financiƫle instelling.


Onze samenleving staat voor grote opgaven, denk aan de gevolgen van de klimaatverandering en de toenemende tweedeling in onze stad. Deze vraagstukken moet (en kan!) de overheid niet alleen oplossen. Daarom ben ik in 2012 politiek actief geworden. Om keuzes over bijvoorbeeld energie-opwekking (waar willen we zonnepanelen, windmolens of warmtepompen?) niet alleen vanuit het stadshuis te maken. Of hoe om te gaan met onze schoolgebouwen of de instroom van nieuwe inwoners? Nieuwegeiners moeten veel meer worden betrokken bij deze keuzes: de stad is immers van ons allemaal. Daarom zoek ik actief de dialoog en de samenwerking op.


Daarbij schroom ik niet om vooral het positieve van Nieuwegein te benadrukken, er is zoveel om trots op te zijn! Met een geweldig team werk ik aan een duurzaam en sociaal Nieuwegein, met kansen voor iedereen!

Stemgedrag

791 Stemmen, 90% voor
Onderwerp Datum Stem Uitslag